• Lone Svarre Petersen den 25-05-2016
    Sidste skoledag for 9.klasse-eleverne.
    Fredag d. 27. maj er sidste skoledag for 9.klasse.
    Dagen forløber på den måde, at 9.klasserne spiser morgenmad sammen oftest i et privat hjem.
    Efterfølgende kommer eleverne tilbage til skolen, hvor de uddeler/kaster karameller til de øvrige elever.
    For indskolingseleverne foregår det på den måde, at eleverne bliver i deres klasse sammen med deres lærer. Karamellerne samles  sammen og deles mellem alle børn i klassen.
    Dagen afsluttes med, at udskolingseleverne - 7.-.8.klasse inviteres til til underholdning i rytmiksalen, hvorefter der på idrætspladsen er fodbolddyst mellem lærere og elever.
    Derefter er skoledagen slut for 9.klasse.
    Vi har tradition for, at sidste skoledag forløber i rimelig god ro og orden, så alle får en god dag og det er jeg sikker på, at vores nuværende 9.klasseelever også vil leve op til.

Lone Svarre Petersen
    Bo Brix Clausen den 08-04-2016

Hermed nyhedsbrev for uge 14.
    I kan se billeder fra ugen ved at trykke i venstre side på Akiv. herefter på billedarkiv og så på uge 14.

God weekend

Bo Brix